Biobolt Budapest rendelése

Szeretettel várjuk Bartók Béla úti Bio Egészség Bioboltban!

(5/2)

Boltcsaládunk legidősebb tagja a 1113 Budapest, Bartók Béla út 85. szám alatt található, 30 négyzetméteres üzletünk, amely mintegy 6 éve üzemel töretlen vásárlói érdeklődés mellett. Az Újbuda szívében, a Kosztolányi Dezső tértől gyalog 1 percre elhelyezkedő biobolt hozzáértő kiszolgálással és jelentős árukészlettel rendelkezik, kiváló megközelíthetősége miatt pedig az internetes rendelések kedvelt átvevőhelye.

Biobolt-budapest-bartok

A biotermékek nemcsak azért jók, mert egészségesek, természetes eredetűek és környezetkímélőbbek a hagyományosaknál, hanem mert a szigorú előírások és minősítési rendszernek köszönhetően biztonságosabbak is. Nem tartalmaznak sem vegyszereket, sem génkezelt összetevőket, származásuk pedig minden esetben biztos és megismerhető. Büszkék vagyunk arra, hogy a Bio Egészség Bioboltok kizárólag ellenőrzött forrásból származó, minőségi termékeket forgalmaznak: így Ön biztonságosan és teljes megelégedéssel, a legjobb áron juthat hozzá egészséges élelmiszerekhez és étrendkiegészítőkhöz.

Bartók Béla úti üzletünkben nagy választékban árusítunk teákat, gyógyvizeket, reformélelmiszereket, kaphatók a kedvelt Forcapil, HUMINIQUM, Iswari, Dr. Chen és a csúcsminőségű BioTech USA termékek is. Ha Ön boltunkban mégsem találja meg a kívánt terméket, azt megrendelheti személyes átvétellel, de igényeinek megfelelően akár házhozszállítással is.

A Bio Egészség Biobolt a Bartók Béla úton az OTP bankfiókkal szemben található. Tömegközlekedéssel megközelíthető a 47-es, 47-es, 18-as és 19-es villamosokkal, valamint a 7-es, 58-as, 53-mas, 153-mas, 154-es és 154B, valamint a 202 jelzésű autóbuszokkal a Kosztolányi Dezső tér felől. Látogasson el a Bio Egészség Bioboltba a Bartók Béla útra, keresse fel webáruházunkat is! Ha pedig kérdése van, forduljon bizalommal online vagy telefonos ügyfélszolgálatunkhoz, ahol termékeinket kiválóan ismerő kollégáink állnak rendelkezésére!

Vásároljon nálunk a legjobb minőségben, a legjobb áron! Jó egészséget kívánunk!

Értékelések (2)