Szeretettel várjuk Bartók Béla úti Bio Egészség Bioboltban!

Boltcsaládunk legidősebb tagja a 1114 Budapest, Bartók Béla út 71. szám alatt található, 60 négyzetméteres üzletünk, amely mintegy 6 éve üzemel töretlen vásárlói érdeklődés mellett, immáron egy új, nagyobb üzletben. Az Újbuda szívében, a Kosztolányi Dezső téren elhelyezkedő biobolt hozzáértő kiszolgálással és jelentős árukészlettel rendelkezik, kiváló megközelíthetősége miatt pedig az internetes rendelések kedvelt átvevőhelye.

Biobolt-budapest-bartok

A biotermékek nemcsak azért jók, mert egészségesek, természetes eredetűek és környezetkímélőbbek a hagyományosaknál, hanem mert a szigorú előírások és minősítési rendszernek köszönhetően biztonságosabbak is. Nem tartalmaznak sem vegyszereket, sem génkezelt összetevőket, származásuk pedig minden esetben biztos és megismerhető. Büszkék vagyunk arra, hogy a Bio Egészség Bioboltok kizárólag ellenőrzött forrásból származó, minőségi termékeket forgalmaznak: így Ön biztonságosan és teljes megelégedéssel, a legjobb áron juthat hozzá egészséges élelmiszerekhez és étrendkiegészítőkhöz.

Bartók Béla úti üzletünkben nagy választékban árusítunk teákat, gyógyvizeket, reformélelmiszereket, kaphatók a kedvelt Forcapil, HUMINIQUM, Dr. Chen és a csúcsminőségű BioTech USA termékek is. Ha Ön boltunkban mégsem találja meg a kívánt terméket, azt megrendelheti személyes átvétellel, de igényeinek megfelelően akár házhozszállítással is.

A Bio Egészség Biobolt a Bartók Béla úton, közvetlenül a Kosztolányi Dezső téri buszmegállónál található. Tömegközlekedéssel megközelíthető a 47-es, 47-es, 18-as és 19-es villamosokkal, valamint a 7-es, 58-as, 53-mas, 153-mas, 154-es és 154B, valamint a 202 jelzésű autóbuszokkal a Kosztolányi Dezső téren. Látogasson el a Bio Egészség Bioboltba a Bartók Béla útra, keresse fel webáruházunkat is! Ha pedig kérdése van, forduljon bizalommal online vagy telefonos ügyfélszolgálatunkhoz, ahol termékeinket kiválóan ismerő kollégáink állnak rendelkezésére!

Vásároljon nálunk a legjobb minőségben, a legjobb áron! Jó egészséget kívánunk!

BioCo C + D duo RetardC-vitamin 1000mg D3-vitamin 2000 NE

BioCo C + D duo Retard C-vitamin 1000mg D3-vitamin 2000 NE

A BioCo C+D duo nagy mennyiségben tartalmaz C- és D-vitaminokat, melyek hozzájárulhatnak immunrendszerünk normál működéséhez.

Ár: 2990 Ft
Megnézem

GAL K2-D3 20ml K-komplex500mcg + D3 4000NE

-8% GAL K2-D3 20ml K-komplex 500mcg + D3 4000NE

A GAL K2-D3 20ml K-komplex 500mcg+ D3 4000NE a megfelelő felszívódás és stabilitás biztosítása érdekében BIO- és RSPO-minősítéssel is rendelkező pálma- és kókuszolajból nyert organikus MCT-olajban oldva tartalmazza hatóanyagait természetes formájukban.

Ár: 3290 Ft
3590 Ft
Megnézem

Specchiasol FermentáltPapaya koncentrátum 500ml

Specchiasol Fermentált Papaya koncentrátum 500ml

Tűzoltás az égő gyomornak! Az erjesztett papaya ital erősíti a gyomrot, javítja az emésztést, növeli a tápanyagok felszívódását. Eredményes gyomortámogató, a gyomorégés, reflux, gyomorfekély és a gyomor elnehezedés érzése ellen. Antibakteriális, gyulladáscsökkentő, élősködőellen

Ár: 4880 Ft
Megnézem
Értékelések (4)