Rákóczi út 10.

Legújabb üzletünk Budapest belvárosában, az Astoria megállótól pár perc sétára található, ahol reform és bio élelmiszerek tárháza, valamint széles választékú étrendkiegészítők, öko háztartási tisztítószerek, natúrkozmetikumok várják kedves vásárlóinkat. Amennyiben mégsem találná meg a keresett terméket, lehetősége van azt megrendelni, igényei szerint házhozszállítással vagy személyes átvétellel öt budapesti bioboltunk bármelyikében. Az Astoriánál található üzletünk kiváló elhelyezkedése és könnyű megközelíthetősége miatt az internetes rendelések átvételéhez is kiváló választás! Várjuk szeretettel a Budapest, 1072, Rákóczi út 10. szám alatt!

A Bio Egészség Astoriánál található bioboltját tömegközlekedéssel a legcélszerűbb megközelíteni: az M2-es metró, illetve számos busz (pl. 5-ös, 7-es, 110-es, 178-as) és villamos (47-es, 48-as, 49-es) megállójától alig néhány perc séta a Rákóczi úton a Blaha Lujza tér irányába. Autóval érkező vásárlóinkat kérjük, vegyék figyelembe, hogy csúcsforgalom idején a környéken a parkolás nehézkes lehet.

biotermékek nemcsak azért jók, mert egészségesek, természetes eredetűek és környezetkímélőbbek a hagyományosaknál, hanem mert a szigorú előírások és minősítési rendszernek köszönhetően biztonságosabbak is. Nem tartalmaznak sem vegyszereket, sem génkezelt összetevőket, származásuk pedig minden esetben biztos és megismerhető. Büszkék vagyunk arra, hogy a Bio Egészség Bioboltok kizárólag ellenőrzött forrásból származó, minőségi termékeket forgalmaznak: így Ön biztonságosan és teljes megelégedéssel, a legjobb áron juthat hozzá egészséges élelmiszerekhez és étrendkiegészítőkhöz.

Amennyiben Ön egészségesebben szeretne élni, tájékozódjon a biotermékek, gyógyteák és más gyógyhatású készítmények hatásairól, fogyassza ezeket megelégedéssel! Fontos tudni, hogy egyes betegségeknél a természetes gyógymódok hatékonyabbak, másoknál pedig a gyógyszerek használnak inkább, ezért ha Ön valamilyen betegségben szenved, mindenképpen kérje ki háziorvosa tanácsát!

Ha pedig kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal személyesen vagy telefonos és internetes ügyfélszolgálatunkon keresztül, állunk rendelkezésére! Jó egészséget kívánunk!

Bioboltok elérhetősége
Népszerű

Herbafermétrend-kiegészítő cseppek 30 ml

Herbaferm étrend-kiegészítő cseppek 30 ml

A Herbaferm csepp gyógynövények természetes fermentációjával készül. Megnyugtatja a szervezetet, az egészséges emésztés helyreállításával pedig beindítja a regenerációs folyamatokat. 

Ár: 7450 Ft
Megnézem

Huminiqum huminsav alapúkapszula 120 db

Huminiqum huminsav alapú kapszula 120 db

Ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag vega kapszula. Antioxidáns hatású, növeli az enzimaktivitást, optimalizálja az ásványi anyag-felvételt és megköti a káros anyagokat.

Ár: 5590 Ft
Megnézem
Vélemények (1)