Miért érdemes bioterméket vásárolni?

Ezek a termékek biztonságosak, környezetkímélők és természetesen egészségesek. A bio (vagy más elnevezéssel öko vagy organikus) minősítésű termékek szigorúbb szabályozásoknak kell megfeleljenek nemcsak származásuk, de gyártásuk és kezelésük tekintetében is. Nem lehet bioélelmiszerként forgalomba hozni genetikailag módosított vagy ionkezelésen átesett, mesterséges adalékanyagokat, ízfokozókat, állományjavítókat tartalmazó termékeket. Ha Ön bioterméket vásárol, biztosan tudhatja, hogy mi az, amit elfogyaszt. Miért jobb a Bio Egészség más bioboltoknál?

biotermek

A Bio Egészség Bioboltok és Multi-vitamin.hu webáruház kizárólag kiváló minőségű, ellenőrzött forrásokból származó termékeket forgalmaznak, így Ön teljes biztonsággal vásárolhat, rendelhet választékunkból, nem fog csalódni: legyen szó étrendkiegészítőkről, élelmiszer-alapanyagokról vagy bármely más termékről.

A Bio Egészség Bioboltokban Önnek lehetősége van több ezer termék azonnali megvásárlására. Ha pedig az Ön által keresett termék éppen nem lenne raktáron, nálunk igényei szerint házhozszállítással vagy későbbi személyes átvétellel is megrendelheti azt! A webáruházban vásárolt termékek esetében szintén lehetőség van kiszállításra, vagy azok a négy budapesti Bio Egészség Biobolt bármelyikében átvehetők, ahogy Önnek a legkényelmesebb. A Bio Egészség Bioboltok és Multi-vitamin.hu webáruházban óriási választékot talál gyógyvizekből, teákból, gyógynövényes termékekből, organikus élelmiszerekből és alapanyagokból, különféle táplálékkiegészítőkből, vitaminokból és természetes alapanyagokból készült, sportolóknak szánt étrendkiegészítőkből is.

Büszkék vagyunk saját márkás termékeinkre is, amelyek a legmagasabb minőséget képviselik elérhető áron. A Bio Egészség Bioboltok Budapest frekventált, közösségi vagy egyéni közlekedéssel is jól megközelíthető helyszínein találhatók, Pesten a Nyugati pályaudvar közelében (Szent István körút 18.) és a Pólus Centerben (Szentmihályi út 131.), Budán pedig a Fény utcai piac területén (Lövőház utca 12.), valamint a Kosztolányi Dezső térnél (a Bartók Béla út 85. szám alatt).

BioCo C + D duo RetardC-vitamin 1000mg D3-vitamin 2000 NE

BioCo C + D duo Retard C-vitamin 1000mg D3-vitamin 2000 NE

A BioCo C+D duo nagy mennyiségben tartalmaz C- és D-vitaminokat, melyek hozzájárulhatnak immunrendszerünk normál működéséhez.

Ár: 2990 Ft
Megnézem

GAL K2-D3 20ml K-komplex500mcg + D3 4000NE

-8% GAL K2-D3 20ml K-komplex 500mcg + D3 4000NE

A GAL K2-D3 20ml K-komplex 500mcg+ D3 4000NE a megfelelő felszívódás és stabilitás biztosítása érdekében BIO- és RSPO-minősítéssel is rendelkező pálma- és kókuszolajból nyert organikus MCT-olajban oldva tartalmazza hatóanyagait . . .

Ár: 3290 Ft
3590 Ft
Megnézem
Értékelések (2)